займ на карту онлайн потребительский кредит

Doktoratura për studimet në zhanrin Heavy Metal

2 Korrik, 2019 - 11:59 am

Universiteti Newcastle në Australi ofron mundësinë për të doktoruar duke studiuar zhanrin e muzikës rock – Heavy Metal

Kjo bursë në vlerë prej 19 mijë e 300 dollarësh në vit, iu jepet dy studentëve apo një studenti ndërkombëtar në mënyrë t’i studiojnë “gjeografitë shoqërore“ ku mes tjerash është e përfshirë edhe kjo muzikë.

Përshkrimi i këtij kursi përmend që Australia është gjeografikisht larg nga zemra e kulturës Heavy Metal, mirëpo shkaku i lidhjes historike dhe kulturore me ta, Australia ka prodhuar një numër bendesh me nam.(Ac/Dc, Wolfmother, Pendulum)

Ata duhet studiuar se çfarë tema shtjellojnë tekstet e bendeve metal të Australisë, se a janë kulturalisht dhe gjeografikisht unike për këtë kontinent, si dhe cila është lidhja mes evoluimit kulturor dhe kolonializmit në Australi. /Klan Kosova/KultPlus.com

Të ngjajshme