Dokumentari për Led Zeppelin në nderim të 50 vjetorit të bendit

8 Maj, 2019 - 4:58 pm

Dokumentari i ri për bendin legjendar britanik, Led Zeppelin, do ta shënojë 50 vjetorin e themelimit të tyre.

Nën regjinë e Bernard MacMahon, ky projekt ende i patituluar përcjell ngritjen e të katër anëtarëve të grupit përgjatë viteve të 1960-ta.

Ky dokumentar gjithashtu mbulon vitet e hershme të bendit duke kulmuar me albumin e vitit 1970, “Led Zeppelin II”, që çimentoi reputacionin e tyure duke rrëzuar albumin e The Beatles, “Abbey Road” nga maja e toplistave amerikane, shkruan NMË.

Aty po ashtu do të ketë intervista edhe me Robert Plant, Jimmy Page dhe John Paul Jones, si dhe do të shfaqen intervista të papara më herët të të ndjerit John Bonham.

Për momentin, ky projekt është në post-produksion, dhe konceptin e tij e kanë sjellë Bernard MacMahon dhe Allison McGourty.

Të fundit

Të ngjajshme