займ на карту онлайн потребительский кредит

Dua Lipa: Urojmë një jetë të gjatë së bashku për përparimin e artit, kulturës dhe rinisë së Kosovës

9 Gusht, 2018 - 12:59 pm

Fondacioni Sunny Hill mbrëmë ka ndarë 100 mijë euro për organizata dhe festivale të ndryshme në Kosovë dhe të gjithë ata që kanë përkrahur fondacinin dhe festivalin “Sunny Hill”, shkruan KultPlus.

Shtatë organizata që punojnë me persona me aftësi të veçanta – përfshirë këtu Doën Syndrome Kosova, Hendikos, Atomi dhe Shoqata e Autizmit, janë në mesin e organizatave që kanë përfituar nga Fondacioni Sunny Hill, i formuar pas koncertit të para dy vitesh të këngëtares Dua Lipa.

Dua Lipa e cila bëri ndarjen e këtyre fonde, sot ka postuar fotografi nga konferenca e mbrëmshme me media ndërsa ka falënderuar të gjithë ata që kanë përkrahur Fondacionin dhe festivalin “Sunny Hill”.

“Faleminderit të gjithëve për perkrahjen e Sunny Hill Foundation dhe Sunny Hill Festivalit. Sunny Hill Foundation ka shpernda €100,000 për bamiresi, evente kulturore dhe shkolla të Muzikës në Kosovë. Ju falemnderojmë përzemersisht për ndihmën e juaj dhe urojmë një jete te gjate se bashku për përparimin e artit, kultures dhe rinise te Kosovë”, ka shkruar Dua Lipa në postimin e saj në instagram.

Faleminderit të gjithëve për perkrahjen e Sunny Hill Foundation dhe Sunny Hill Festivalit. Sunny Hill Foundation ka shpernda €100,000 për bamiresi, evente kulturore dhe shkolla të Muzikes në Kosovë. Ju falemnderojmë përzemersisht për ndihmen e juaj dhe urojmë një jete te gjate se bashku per perparimin e artit, kultures dhe rinise te Kosoves. ——— Thank you to everyone for their support towards Sunny Hill Foundation and Sunny Hill Festival. To date Sunny Hill Foundation has raised €100,000 and we have chosen to give it all out to charities close to our heart , cultural organisations and music schools in Kosovo. Thank you from the bottom of our heart for all of your help and I hope that this is the beginning of a very long lived establishment that works towards the future of art, culture and the youth of Kosova.

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Fonde kanë marrë edhe DamFest, ChopinFest, Teatri Dodona e Siparantum Choir ndërsa këtu përshihen edhe pesë shkolla të muzikës në qytete të ndryshme të Kosovës.

Qëllimi i Fondacionit Sunny Hill është dhurimi i parave për ndihmë në artin dhe kulturën dhe mirëqenien në Kosovë./ KultPlus.com

Të ngjajshme