“Dua t’ia di”, kënga e parë e Duo Mondan

17 Prill, 2019 - 10:10 pm

Duo Mondan, në përbërje të Petrit Çarkaxhiu – këngëtari i grupit Jericho dhe Enver Muhamedit, ka publikuar këngën e parë të titulluar “Dua t’ia di”.

Tekstin dhe muzikën e kësaj kënge e ka bërë Çarkaxhiu, derisa në bass kitarë luan Enver Muhamedi.

Videon e ka punuar Genc Halimi.

“Kjo është video e parë e projektit të ri që e kemi filluar me Enver Muhamedin e të cilin e kemi emërtuar ‘DUO MONDAN’. Kënga quhet ‘Dua t’ia di’ dhe është pjesë e incizimeve live/home session. Video është e punuar prej Genc Halimit”, ka shkruar Çarkaxhiu.

Të fundit

Të ngjajshme