‘’Eja e dashur’’, nga zëri i bukur i Nijazi Bytyqit

18 Nëntor, 2020 - 11:55 pm

Nijazi Bytyqi ishte ndër këngëtarët e parë të muzikës zbavitëse në vendin tonë, ndërsa gjithashtu shquhej për interpretim të shkëlqyeshëm të këngëve qytetare.

Ai konsiderohej si një ndër këngëtarët më të mirë shqiptar të gjeneratës së vetë, ku gjatë karrierës së vetë ka pasur një numër të madh të këngëve.

Këngëtari i mirënjohur prizrenas, Nijazi Bytyqi që për shumë dekada i ka kënduar dashurisë, ndërroi jetë në moshën 72-vjeçare. Mirëpo, ajo që ka mbetur pas nga ai është krijimtaria e tij artistike.

Një ndër këngët e tij është edhe ‘’Eja e dashur’’, e cila shquhet për melodinë e qetë dhe tekstin e saj të bukur, e që KultPlus ua sjell:

Ti eja, eja e dashur

Unë të dua

Ti eja në ëndrrat e mia më të bukura

Ti eja, eja e dashur

Unë të dua

Ty të adhuroj

Ti eja, eja e dashur

Unë të dua ty gjithmonë të adhuroj

Ti eja, eja e dashur

Unë të dua

Ti eja në ëndrrat e mia më të bukura

Ti eja, eja e dashur

Unë të dua, ty të adhuroj

Ti eja, eja e dashur

Se ti më je gjithmonë në kujtime

Ti eja, eja e dashur

Unë të dua, ty të adhuroj

Ti eja, eja e dashur

Se ti më je gjithmonë në mendime

Ti eja, eja e dashur

Unë të dua, ty të adhuroj

Ti eja, eja e dashur

Se ti më je gjithmonë në kujtime

https://www.youtube.com/watch?v=G50sAp4LRhI&ab_channel=Adler-X2 . / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme