Eminemi lanson ‘freestyle’ 11 minutësh

2 Dhjetor, 2018 - 6:30 pm

Eminem ka lansuar një projekt të ri “freestyle” me gjatësi rreth 11 minuta.

Eminemi flet për kohën e tij në rrugët e Detroitit, teksa u inspirua nga filmi i tij “Bodied” me rep beteja.

“Gjithmonë kam shikuar në rep beteja si gara ku objektivi i vetëm është shkatërrimi komplet i kundërshtarit dhe demolimi i tij, e të kënaqesh me reagimin e publikut”, u shpreh Marshall Mathers.

Ai më pas ka treguar se do të dëshironte që të sfidohej në një sulm terrorist në koncert, dhe thotë se nuk do të ndalonte performimin.

Reperi nga Detroiti është producent në filmin “Bodied” me regjisor të Joseph Kahn.

“Freestyle” pason lansimin në gusht të albumit befasues “Kamikaze” që u bë albumi numër një në Billboard 200.

Të fundit

Të ngjajshme