Ermal Meta dhe Noemi prezantojnë Koncertin e 1 Majit

12 Prill, 2024 - 9:54 pm

Noemi dhe Ermal Meta do të prezantojnë mbrëmjen e muzikës në Circus Maximus me rastin e 1 Majit, sipas corriere.it

Noemi dhe Ermal Meta do të jenë nikoqirët e edicionit 2024 të koncertit të 1 Majit në Romë, i promovuar nga sindikatat CGIL, CISL, UIL, organizuar nga iCompany dhe që këtë vit do të mbahet për herë të parë në Circo Massimo për shkak të rinovimit, që përfshin sheshin ”San Giovanni” në Laterano, vendi historik i maratonës rock.

Ermal Meta: emocion dhe përgjegjësi

“Është emocion dhe përgjegjësi e madhe të ngjitesh në skenë më 1 Maj, këtë herë edhe si drejtues. Jam i lumtur me këtë aventurë të re, veçanërisht sepse do ta ndaj me Noemin, një grua dhe një artiste që e kam respektuar gjithmonë”, komenton Ermal Meta i cili performoi në vitet 2017, 2018, 2020 dhe 2021.

Noemi katër herë si këngëtare

Pas gjashtë edicioneve radhazi, Ambra heq dorë nga prezantimi.

“Lumturia ime është e pamasë”, thotë Noemi, e cila performoi në Romë për Ditën e Punës katër herë (2012, 2015, 2020 dhe 2021).

“Jam e nderuar të organizoj një festë kaq të rëndësishme, të krijuar me muzikë dhe ndarje. Unë kam marrë pjesë shumë herë në Koncert, fillimisht mes turmës si fëmijë dhe më pas në skenë si këngëtare. Të ngjitesh në skenë në 1 maj si prezantues në një vend si Circus Maximus në Romën tonë të mrekullueshme është një emocion i madh”, tha ajo.

BigMama do të prezantojë pjesën e parë

Atyre u bashkohet edhe BigMama, e cila do të prezantojë pjesën e parë të maratonës rock.

Si gjithmonë, hyrja do të jetë e lirë për të hyrë dhe do të transmetohet drejtpërdrejt në Rai 3, Rai Radio 2, RaiPlay dhe Rai Itali.

Më 1 maj 2024 do të ketë gjithashtu një pamje paraprake të drejtpërdrejtë të organizuar nga BigMama dhe ekskluzivisht për Rai Play./KultPlus.com

Të ngjajshme