Fakulteti i Arteve triumfon në tri vendet e para në finalen e Garave Internacionale të Koreve Profesionale në Zarë

28 Maj, 2023 - 10:05 am

Fakulteti i Arteve triumfon ndër tri vendet e para të Koreve fituese në finalen e Garave Internacionale të Koreve Profesionale në Zarë të Kroacisë për vitin 2023, përcjell KultPlus.

Në njoftimin në faqen zyrtare të Universitetit ’Haxhi Zeka’ thuhet se kori i këtij fakulteti është shpërblyer me vendin e tretë.

Në vijim gjeni postimin e plotë:

Fakulteti i Arteve triumfon ndër tre vendet e para të Koreve fituese në finalen e Garave Internacionale të Koreve Profesionale në Zadar, Kroaci, për vitin 2023.

Shpërblimi në finalen e madhe me vend të tretë në garat në Zarë në Kroaci do të mbetet një kapitull i madh në historinë e Fakultetit të Arteve në paraqitjen e tyre të parë në garë internacionale korale dhe triumfin me rezultatin e aspiruar me në krye Dirigjentin Prof.Asoc Hysen Nimani i cili me një punë kolosale vendosi Kosovën ndër shtetet fituese, duke fituar jo vetëm zemrat e publikut por edhe jurisë me përbërje nga emra eminentë të fushës vokale korale.

Kori është një shembull frymëzues për të gjithë ata që besojnë në fuqinë e artit për të ndryshuar botën dhe për të shpërfaqur një pikëpamje të unikë nëpërmjet imazheve dhe ekspresionit artistik.

(Në video direkte nga Kroacia e Prof. Ass.Adelina Paloja)/KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme