Familja e Bob Marley-t sjell përpunimin e këngës ‘One Love’

10 Korrik, 2020 - 10:54 am

Familja e këngëtarit të ndjerë xhamajkan, Bob Marley, do ta ripërpunojë hitin e tij “One Love” në mënyrë që të mbledhë para për fondacionin e koronavirusit.

Kjo këngë ishte incizuar më 1977 nga Bob Marley and The Wailers, ndërkaq tani në vend të tij vokali do të vijë nga djali i tij, Stephen, vajza Cedella, dhe nipi Skip.

Pjesë e këtij projekti po ashtu do të jenë një grup fëmijësh që jetojnë në kushte rrezikuese si dhe muzikantë nga zonat e konfliktit.

Produksioni i Marley-t, Marley’s Tuff Gong International, do të bashkëpunojë me kompaninaë globale të incizimeve, Amplified Music, dhe do ta publikojnë këtë këngë më 17 korrik.

Të gjitha të ardhurat nga kjo këngë do të shkonjnë për Reimagine, kampanjën globale të Unicef-it e cila synon parandalimin e efekteve afatgjata të pandemisë Covid-19 te fëmijët. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme