Fëmijët e prekur nga leukemia përfitojnë nga festivali i rokut në Prishtinë

11 Korrik, 2019 - 9:07 pm

Festivali “Metal United World Wide II” që u mbajt në Prishtinë në muajin qershor, iu bashkua botës në solidarizim nëpërmjet muzikës.

Siç edhe u paralajmërua, 30 për qind e të hyrave nga shitja e biletave janë dhuruar për fëmijët e prekur nga sëmundja e leukemisë përmes “Cure2Children Kosovë”.

Përfaqësuesit e kësaj organizate e kanë pranuar çekun në vlerë prej 2 mijë e 250 eurosh donacion, transmeton KTV.

“Shpresojmë që ky akt i vogël bamirësie do të ndihmojë në ngritjen e përgjithshme të vetëdijes së shoqërisë sonë për çështjet sociale e humanitare. ‘Rockuzinë’ dhe komuniteti i rock dhe metal skenës kosovare do të vazhdojë me përkushtim të madh të ndihmojë grupet më të prekura të shoqërisë kosovare në çfarëdo forme të mundshme, edhe në të ardhmen”, ka thënë Jonian Slivova, menaxher në “Rockuzinë”.

Të ngjajshme