Festivali “Këngët e Tokës” në Ksamil

29 Qershor, 2021 - 10:25 pm

Në Ksamil u zhvilluar edicioni i 20-të i festivalit “Këngët e Tokës”.

Në këtë festival konkurruan fëmijët në disiplina të ndryshme të artit si në poezi, këngë dhe interpretim në instrumente. Ky festival u zhvillua për tri netë rresht dhe pati shumë fëmijë pjesëmarrës nga e gjithë Shqipëria.

Vetë kompozitori dhe organizatori i këtij festivali, artisti i njohur Limoz Dizdari është shprehur se, “është kënaqësi të shohësh këta fëmijë të talentuar nga e gjithë Shqipëria, sidomos pas asaj vështirësie që kaluam nga pandemia”.

Festivali “Këngët e Tokës” tashmë është kthyer në një identitet dhe traditë për Ksamilin që mirëpret artistët e vegjël dhe se ata që kanë qenë pjesëmarrës në edicionet e para, sot luajnë në skenat prestigjioze ndërkombëtare./asth/KultPlus.com

Të ngjajshme