Festivali MetroSound rikthehet me artisten Eda Zari

5 Qershor, 2023 - 4:30 pm

Në teatrin “Metropol”, nënë dhe bir, Eda Zari e Henning Jung si dhe perkusionisti i shquar Rhani Krija, do te performojne ne MetroSound Festival.

Përmes programit të tyre artistk do të krijojnë imazhe tingullore që reflektojnë emocionet më të thella të njeriut, duke tërhequr publikun në një udhëtim shpirtëror. Kitaristi, saksofonisti dhe sinergjia pianistike, ajo e baterise dhe kontrabasi i bashkëngjiten shkëlqyer zërit të Eda Zarit me improvizime magjike, duke shtuar një dimension të ri në këtë përzierje të mrekullueshme të zhanreve, plot spontanitet dhe surpriza.

Teatri i Metropolit fton në këtë lojë artistike e cila shpalos pikëllimin dhe nostalgjinë e zemrës, duke sjellë një emocion të pazëvendësueshëm te dëgjuesi. Në këtë natë magjike të poezisë, jazz-it, këngëve të mallit, bossa nova ́s dhe tingujve mistikë, artistja Eda Zari dhe muzikantët që e shoqërojnë, bëjnë të ndihesh i humbur në një botë ku koha dhe hapësira gjejnë një kuptim të ri.

Festivali “MetroSound” këtë vit do të zhvillohet në katër mbrëmje dhe ky është edicioni i pestë i tij me muzikën më të mirë të viteve `90.

Të tjerë emra të njohur që do t’i bashkohen këtij edicioni janë edhe Ritfolk, Petrit Çarkaxhiu i Jericho, Blla Blla Blla etj./ atsh / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme