Florent Boshnjaku nominohet në javën e ‘Pop, rock dhe muzikës elektronike’ në Gjermani

3 Gusht, 2017 - 12:55 pm

Kompozitori i njohur kosovar, Florent Boshnjaku, është ftuar nga Ambasada e Gjermanisë në Kosovë, për të marrë pjesë në disa ngjarje të mëdha muzikore në Gjermani, shkruan KultPlus.

Boshnjaku, është nominuar nga Ambasada e Gjermanisë, edhe për të marrë pjesë në javën e muzikës pop, rok dhe muzikës elektronike, që mbahet në Gjermani. Poashtu kompozitori kosovar, përgjatë një jave, do të marrë pjesë edhe në disa festivale, konferenca dhe takime me kompozitorë të njohur atje.

‘Ky është një program të cilin e organizon shteti gjerman. Ambasada Gjermane në Kosovë, me ka nominuar dhe më ka ftuar që të marrë pjesë në javën e muzikës pop, rok dhe muzikës elektronike, pastaj në disa festival tjera , konferenca të cilat mbahen atje’, ka thënë për KultPlus, Boshnajku.

Kompozitori i njohur kosovar, përgjatë një javë do të qëndrojë në qytetet Berlin dhe Hamburg, ku organizohen këto ngjarje në të cilat ai do të marrë pjesë.

‘Pra është projekt kulturor, i cili ka për qëllim njoftimin dhe krijimin e kontakteve në mes njerëzve të industrisë muzikore’, përfundoi për KultPlus Boshnjaku. Gentianë Morina /KultPlus.com

Të ngjajshme