займ на карту онлайн потребительский кредит

Folk grupi nga SHBA-ja ndalet për performancë në Prizren

3 Prill, 2019 - 7:00 pm

Interpretuesit amerikanë të folk muzikës, “Kyle Dillingham & Horseshoe Road” janë duke vizituar Kosovën në kuadër të një programi të mbështetur nga Ambasada e SHBA-ve në Prishtinë në partneritet me Zërat e Amerikës – Muzika Amerikane Jashtë Vendit.

Nga 3 deri më 8 prill ky grup nga Oklahoma do të mbajë koncerte publike dhe punëtori për nxënës në tërë Kosovën, njofton Ambasada e SHBA-së në Prishtinë.

Aktivitetet e tyre përfshijnë edhe një koncert të caktuar për të enjten, me 4 prill, prej orës 13:30 deri në 14:30, në qendër të Prizrenit, në “Sheshin e Lidhjes”.

Koncerti do të jetë i hapur për publikun.

Të ngjajshme