“Frymë”, koncerti i Filharmonisë së Kosovës që do të ju shpie në një rrugëtim të gjatë

20 Prill, 2021 - 10:30 am

Në një situatë më të mirë se ajo e ditëve të fundit për shkak të masave të pandemisë, Filharmonia e Kosovës po sjell koncertin e radhës në kuadër të sezonit 2020/2021, shkruan KultPlus.

“Frymë” titullohet koncerti e që është portret muzikor i literaturës së shkruar për ansamble të instrumenteve frymore të drunjta dhe të tunxhit.

Instrumentistët e Filharmonisë së Kosovës, do të ju shpien në një rrugëtim nga periudha e klasicizmit deri tek muzika bashkëkohore.

Koncerti organizohet më 22 prill, prej orës 18:00 në Atelienë e Pallatit të Rinisë dhe Sportit në Prishtinë. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme