Grupi gjerman e kallë sheshin në Triesta të Italisë me valle shqipe (VIDEO)

29 Qershor, 2018 - 10:55 pm

Në triesta të Italisë, grupi gjerman prej pesë anëtarësh FABULA AETATIS (Official), për mrekulli e kanë interpretuar përmes instrumenteve të tyre muzikore këngën shqiptare “Gajdexhiu”, si dhe një pjesë të këngës “E lutë nana bijën”, transmeton Albanienshow.

Në një moment, pra në minutën 02:04 të kësaj video, njëri nga anëtarët e këtij grupi e bën me duar shqiponjën️.

Ky supër interpretim është transmetuar LIVE në faqën zyrtare të grupit gjerman FABULA AETATIS (Official).

Të fundit

Të ngjajshme