Grupi gjerman që këndojnë këngën shqip ‘Kur jam kânë nji vakt i ri’ (VIDEO)

24 Dhjetor, 2017 - 4:00 pm

Grupi Super 700, të themeluar në vitin 2003 nga Ibadet Ramadani dhe Michael Haves në Berlin të Gjermanisë na kanë befasuar të gjithëve më këngën “Kur jam kânë nji vakt i ri”.

Grupi i përbërë prej gjermanëve e këndojnë këngën “Kur jam kanë një vakt i ri” me një theks më ndryshe nga që jemi mësuar ta dëgjojmë.

Antarët e grupit janë: Ibadet Ramadani, Jan terstegen, Michael Haves, Sebastian Schmidt./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme