Grupi i njohur ‘Ethnically Plluged’ performon sonte në Rockuzinë

25 Tetor, 2017 - 2:38 pm

Ethnically Pllugged, i formuar në vitin 2004, është një grup i përbërë nga disa prej muzikantëve shumë të njohur të Kosovës.

Të gjithë anëtarët e grupit kanë përvojë mbi 20 vjeçare me gupe të ndryshme kosovare si TNT, Marigona etj.

Muzika e ‘Ethnically Pllugged’ është e bazuar në përpunimin e muzikës tradicionale shqipe me instrumente të ndryshme dhe me anim nga Jazz/Fusion. Ata publikuan audio CD dhe DVD në vitin 2005. Deri më tani kanë pasur shumë performanca të suksesshme nëpër Kosovë.

Bendin e përbëjnë, Luan Macula në kitarë, Ilir Tolaj në kitarë, Edon Ramadani në piano dhe Teoman Ukqa në bateri. Këtë nate Ethnically Pllugged do të ngjiten në skenën e Rockuzinë për herë të parë, me shumë risi në repertorin e tyre.

Performanca e tyre fillon në ora 21:00. / KultPlus.com

Të ngjajshme