Grupi rok nga Suedia këndon ‘Xhamadani vija vija’ në Rahovec (VIDEO)

12 Shtator, 2018 - 12:12 pm

“Vi për herë të dytë në Kosovë dhe më pëlqen shumë. Kam një surprizë të vogël për ju, kënga që vijon është për ju”. Këto kanë qenë fjalët e vokalistit të grupit suedez “Madmans’s Choice”, para se të ndiznin skenën kosovare me një version të rrallë të këngës fort të dashur për shqiptarët, “Xhamadani vija vija”.

Grupi suedez i rrokut ka kënduar shqip në festivalin e vjelejes së rrushit në Rahovec. “Hardh Fest” është festivali i vjeljes së rrushit që zhvillohet në Rahovec dhe është mbatur për tre ditë rrjesht më 7,8 dhe 9 shtator.

Të fundit

Të ngjajshme