займ на карту онлайн потребительский кредит

Hafsa Zyberi, zëri që e kënaqë shpirtin e zemrën (VIDEO)

23 Janar, 2018 - 6:11 pm

Një prej këngëtareve që kënaqë zemrën e shpirtin, Hafsa Zyberi për vite ka sjellë këngë dhe emocione që nuk arrin ti fshijë askush.

“S’paske pasë një pikë mëshire”, “Ti pëlqeva ato sy” dhe “Balluket e tuja” janë disa prej këngëve të cilat Hafsa i ka ‘qëndisur’ me zërin e saj magjik.

Folklori shqiptar nuk do të ishte i njëjtë pa Hafsën, njëjtë sikur se këto këngë nuk do të ishin të njëjtat po ti këndonte dikush tjetër.

Afër Bibilit të këngëve të Shqipërisë së Mesme, Hafsës, janë edhe Nexhmije Pagarusha e Fitnete Rexha, secila me një botë tjetër që nuk përtuan ta ndajnë me shqiptarët dhe pasionantët e muzikës.

Ajo është nëna e këngëtares Fatma Zyberi dhe mësuesja e Merita Halilit, mes tjerash. / KultPlus.com

Të ngjajshme