Hapave të babait, vajza e Michael Jackson publikon albumin debutues

14 Nëntor, 2020 - 1:24 pm

Paris Jackson publikoi të premten albumin e saj debutues Wilted, i cili paraqet këngëtaren 22-vjeçare në përpjekjet e saj personale.

Në një intervistë për FAULT Magazine, këngëtarja foli në detaje për sfidat me të cilat është dashur të përballet ndër vit.

“Kam zbuluar se pavarësisht se çfarë bëj ose çfarë vendimesh krijuese marr, do të zhgënjej dikë,” deklaroi muzikantja ndërsa foli për zhvendosjen e saj në drejtimin muzikor.

Ajo shtoi: ‘është e pamundur të kënaqësh të gjithë, dhe nganjëherë thjesht duhet të shkosh me atë që beson se është e përshtatshme për ty.’

Këngëtarja, babai i së cilës është legjenda e ndjerë e pop-it Michael Jackson, shkruajti 11 këngë për albumin, secila zbuloi një aspekt shumë intim dhe personal të përvojës së saj të jetës.

Një nga pohimet kryesore të Jackson ishte përdorimi i metaforave në muzikën e saj si një mënyrë për t’u përballur me ndjenjat e saj në lidhje me temën e secilës këngë.

“Unë gjej kur nuk përqendrohem vetëm në jetën në kuptimin e drejtpërdrejtë, unë mund t’i përpunoj më mirë të gjitha mendimet dhe emocionet e mia”, ndau modeli Chanel.

Duke folur për cenueshmërinë që ajo shfaq në album, këngëtarja vuri në dukje se nuk kishte frikë t’i bënte përvojat e saj publike, duke thënë se, “Unë jam e sinqertë në lidhje me ndjenjat e mia që është diçka që nuk mund ta thuash kurrë se është e gabuar ose e keqe”.

Paris Jackson deklaroi se ajo ishte mirënjohëse për përvojat e saj deri në publikimin e albumit të parë dhe u ndje sikur jeta e saj nuk do të kishte qenë e njëjtë po të mos kishin ndodhur./ KultPlus.com

Të ngjajshme