Hiti i pavdekshëm i Michael Jackson: “They don’t care about us” (VIDEO)

11 Janar, 2022 - 11:00 pm

Ylli botëror i muzikës, Michael Jackson, ka lënë pas vetes një mori hitesh të paharruara të cilat edhe sot e kësaj dite vazhdojnë të jenë të dëgjuara, shkruan KultPlus.

Një nga këngët më emblematike sigurisht se është super hiti “They don’t care about us”, e cila shpreh revoltë ndaj sistemit, me një gjuhë të ashpër dhe artistike njëkohësisht.

Lëvizjet dhe rrobat e tij në spotin e kësaj kënge janë thjeshtë të jashtëzakonshme. Ato shprehin shpirtin dhe personalitetin karizmatik që Jackson ka pasur dhe me të cilin është njohur në gjithë botën.

KultPlus, këtu ju sjell tekstin dhe videon e kësaj kënge:

All I want to say is that they don’t really care about us
Don’t worry what people say, we know the truth
All I want to say is that they don’t really care about us
Enough is enough of this garbage
All I want to say is that they don’t really care about us
(Overlapping voices)

[Verse 1]
Skin head, dead head
Everybody gone bad
Situation, aggravation
Everybody, allegation
In the suit, on the news
Everybody, dog food
Bang bang, shot dead
Everybody’s gone mad

[Hook]
All I wanna say is that
They don’t really care about us
All I wanna say is that
They don’t really care about us

[Verse 2]
Beat me, hate me
You can never break me
Will me, thrill me
You can never kill me
Jew me, sue me
Everybody do me
Kick me, kike me
Don’t you black or white me

[Hook]
All I wanna say is that
They don’t really care about us
All I wanna say is that
They don’t really care about us

[Bridge 1]
Tell me, what has become of my life?
I have a wife and two children who love me
I am the victim of police brutality, now
I’m tired of being the victim of hate
You’re ripping me of my pride, oh, for God’s sake
I look to heaven to fulfill its prophecy, set me free

[Verse 3]
Skin head, dead head
Everybody’s gone bad
Trepidation, speculation
Everybody, allegation
In the suit, on the news
Everybody, dog food
Black male, blackmail
Throw the brother in jail

[Hook]
All I wanna say is that
They don’t really care about us
All I wanna say is that
They don’t really care about us

[Bridge 2]
Tell me, what has become of my rights?
Am I invisible ’cause you ignore me?
Your proclamation promised me free liberty, now
I’m tired of being the victim of shame
They’re throwing me in a class with a bad name
I can’t believe this is the land from which I came
You know, I really do hate to say it
The government don’t wanna see
But if Roosevelt was livin’
He wouldn’t let this be, no, no

[Verse 4]
Skin head, dead head
Everybody’s gone bad
Situation, speculation
Everybody, litigation
Beat me, bash me
You can never trash me
Hit me, kick me
You can never get me

[Verse 5]
Some things in life
They just don’t wanna see
But if Martin Luther was livin’
He wouldn’t let this be, no, no

Skin head, dead head
Everybody’s gone bad
Situation, segregation
Everybody, allegation
In the suit, on the news
Everybody, dog food
Kick me, kike me
Don’t you wrong or right me

[Hook]
All I wanna say is that
They don’t really care about us
All I wanna say is that
They don’t really care about us
All I wanna say is that
They don’t really care about us

All I wanna say is that
They don’t really care about
All I wanna say is that
They don’t really care about

All I wanna say is that
They don’t really care about us.

Të fundit

Të ngjajshme