“I should have been there”, kënga e re e Arbër Krasniqit (VIDEO)

26 Shtator, 2021 - 9:00 pm

Kantautori Arbër Krasniqi ka publikuar së fundmi këngën “I should have been there”, e shkruar dhe e kompozuar nga kompozitori amerikan Ian Luck, i cili po ashtu ka ekzekutuar në kitarë.

Përderisa Arbëri përveç këndimit, ka ekzekutuar në bass kitarë si dhe ka bërë miksin dhe masterin e këngës.

Ky është bashkëpunimi i dytë me autor amerikan të cilin ai krijoi, duke marrë parasysh që kënga “I Should Have Been There” (Do të duhej të isha aty), vjen pas këngës ‘Willow Tree’ (Shelgu), tekstin e së cilës e shkroi tekstshkruesja amerikane Dee, si dhe zërat përcjellës i solli grupi ‘West End Junction’.

Vlen të theksohet se përveç këngëve, Arbëri kompozon edhe muzikë filmi, me të cilat ka marrë pjesë edhe nëpër festivale kombëtare e ndërkombëtare.

Këngët e Arbërit mund t’i dëgjoni në kanalin e tij në YouTube, si dhe në të gjitha platformat muzikore si Spotify, iTunes e të tjera. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme