Interpretimi brilant i Kapllan Nikçit që shpërfaq karakteristikat e banorëve të Grykës së Rugovës (VIDEO)

8 Prill, 2024 - 11:03 pm

Sot ka vdekur veterani i Ansamblit Folklorik “Rugova”, Kapllan Nikçi.

Duke qenë anëtar i Ansamblit Folklorik Autokton ”Rugova”, ai për vite me radhë ka kultivuar dhe bartur kulturën dhe traditën rugovase.

Me pamje dhe zë jashtëzakonisht të veçantë, Nikçi në mënyrë autentike ka shpërfaqur rolin e malësorit dhe karakteristikat e banorëve të Grykës së Rugovës.

KultPlus ju sjell një nga interpretimet brilante të Nikçit:

Të ngjajshme