Jeta e rrjeteve sociale përmes “Mad World” (VIDEO)

26 Gusht, 2018 - 3:55 pm

Krijuar nga William Vision, me nëntë personazhe kënga “Mad World” nga Jasmine Thompson jetësohet përmes një pasqyre të ditëve të sotme, shkruan KultPlus.

Një botë së cilës nuk i bënë përshtypje fëmija i vetëm në rrugë, rrahja, djegia, ndjenjat personale, por krejt këto i shfrytëzon për paraqitje në rrjete sociale përmes telefonave të mençur.

Ky film i shkurtër siç është quajtur nga krijuesit është shpërndarë përmes një faqes italiane dhe deri më tash ka 157 shpërndarje.

Po sjellim të plotë videon me zërin e ëmbël të Jasmine Thompson me “Mad World”./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme