“Kam ngecur në zemrën tënde dhe mbahem nga çdo fjalë që thua” (VIDEO)

21 Mars, 2018 - 3:40 pm

KultPlus ju sjellë tekstin e këngës “The Best” të këngëtares Tina Turner.

Të thërras kur kam nevojë, zemrën e kam në zjarr
eja tek unë, eja tek unë i papërmbajtur
kur të vish tek unë
më jep gjithçka që kam nevojë
më jep një premtim për gjithë jetën, dhe një botë ëndrrash
fol një gjuhë dashurie sikur ta dish se çfarë thua
dhe nuk mund të jetë gabim
merre zemrën time dhe forcoje i dashur

Ti je thjesht më i miri, më i miri nga të tjetërt
më i mirë nga çdokush, çdokush që kam takuar
kam ngecur në zemrën tënde dhe mbahem nga çdo fjalë që thua
Po të na ndash, i dashur më mirë të jem e vdekur

Në zemrën tënde shikoj yllin e çdo nate dhe të çdo dite
në sytë e tu humbas, dhe shkoj larg
për sa kohë që jam këtu në krahët e tu
nuk mund të ketë vend më të mirë

Ti je thjesht më i miri, më i miri nga të tjetër
më i mirë nga çdokush, çdokush që kam takuar
kam ngecur në zemrën tënde, dhe mbahem nga çdo fjalë që thua
Po të na ndash, i dashur më mirë të jem e vdekur

Sa herë që më lë, unë humbas kontroll
sepse ti ikën me zemrën dhe me shpirtin tim
të ndjej edhe kur jam vetëm
Oh i dashur, mos më lër. /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme