Kënga korçare ‘Kapiten, o i ri’, këngë që godet edhe sot (VIDEO)

9 Tetor, 2020 - 9:58 pm

Kapiten i ri
m’dëfto se ka po vjen?
Ti që ke qenë n’ushtri
a ke pa burrin tem?

Burrin tand unë e kam pa,
bashkë me të kam luftu.
Burri yt ka ndrru jetë
dhe ti ke m’marrë mu.

Kapiten i ri
porsi bora në mal.
Unë dashninë nuk e ndrroj’
as për nji gjeneral.

O moj ti zonjushë
që m’ke dal në ketë fushë.
Të puthsha faqe e gushë
dashnori yt vetë unë jam. / KultPlus.com

Të ngjajshme