Këngëtarja thyen rekordin Guinness duke kënduar notën më të ulët (VIDEO)

20 Prill, 2021 - 4:09 pm

Një këngëtare nga Kandaja e quajtur Joy Chapman theu rekordin Guinness duke kënduar notën e cilësuar si nota më e ulët e kënduar nga një grua.

Ajo këndoi C1 që konsiderohet nota më e ulët në piano, dhe padyshim se ajo ka praktiuar shumë për të arritur këtë.

Një video e publikuar në platformën YouTube e shfaq këngëtaren Chapman në studion e saj duke kënduar notën e ulët në mënyrë perfekte.

Dëgjojeni në linkun poshtë. /demokracia/ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme