Këtë të martë Teelco performon në Rave & WMF

12 Shkurt, 2021 - 12:10 pm

TEELCO është një DJ / Producent i muzikës elektronike me seli në Shqipëri. Ai  hyri në industrinë e muzikës që nga viti 2013. Të gjitha remikset dhe këngët origjinale janë nënshkruar në Labels të ndryshme në të gjithë botën.

I Mbështetur nga legjenda si Hernan Cattaneo, & Nick Warren dhe shumë artistë si Antrim, Frangellico, Dynacom & Bodai, Luciano Scheffer, Ruben De Ronde (ARMADA Music), Ledio Ciko (AL), Mariano Mellino dhe shumë e shumë të tjerë.

Kryesisht prodhimet e tij janë të përqendruara në elemente melody elements, groovy beats dhe colorful harmony.

Kontakti i parë me muzikën ishte në moshën 12 vjeç duke studiuar instrumentin e pianos dhe mbaroi Fakultetin e Arteve. Gjithashtu ai ka emisionin e tij në radio të quajtur “Sonho Melodico” në Saturo Sounds çdo të shtunë.

Andaj dhe Rave ka ftuar TEELCO me një set prej 1 orësh për adhurues të muzikës elektronike, këtë të Marte nga ora 21:00, performancën mund ta ndiqni në RaveTravel, Win Music Freedom Ks dhe faqen tonë zyrtare në facebook.

Live Session do mbahet tek Four Points Hotel by SHERATON në Prishtinë e për më shume ju ftojmë të na ndiqni.

Të fundit

Të ngjajshme