Këtu mund ta shihni LIVE Festivalin e Këngës në RTSH

21 Dhjetor, 2020 - 8:49 pm

Mbrëmja e sotme në ekranin e RTSH-së, sjellë për të gjithë artdashësit, edicionin e 59-të të Festivalit të këngës, i cili këtë vit për shikuesit vie në rrethana tejet të ndryshme, pasi do të shfaqet në një skenë të pazakontë, të vendosur në mjedis të hapur, ku organizatorët dhe pjesëmarrësit kanë sfiduar vitin që gjunjëzoi ekonominë dhe shëndetin e globit prej Covid-19.

Ky festival, sa artistik, është po aq edhe social, nëpërmjet mesazheve të mjekëve, personave me nevoja të veçanta, vullnetarëve të Kryqit të Kuq, si edhe një nevojë shpirtërore për të na bashkuar, në Shqipëri, Kosovë apo kudo ku ka shqiptarë.

Ndërkaq, nesër nata e dytë do t’i prezantojë këngët në një formë tjetër, akustike, për të mbërritur në finalen e mbrëmjes së 23 dhjetorit.

Në linkun më poshtë do të mund të ndiçni LIVE, këtë festival, dhe këngët që do të prezantohen në natën e parë. / KultPlus.com

https://tv.rtsh.al/kanalet/rtsh-1?fbclid=IwAR1RCNMpT-2BuzQSwb0eoKF6lEYgTMlKPDdXgLkxvFfBU4UiQtJYP7rgvv0

Të ngjajshme