Këtu mund ta shihni LIVE Festivalin e Këngës në TVSH

21 Dhjetor, 2017 - 9:00 pm

Mbrëmja e sotme në ekranin e RTSH do të sjelli për të gjithë shikuesit, edicionin e 56 të Festivalit të Këngës, i cili këtë vit pritet me një interes mjaft të lartë nga publiku.

Në linkun më poshtë do të mund të ndiçni LIVE, këtë festival, dhe këngët që do të prezantohen në natën e parë.

Të fundit

Të ngjajshme