займ на карту онлайн потребительский кредит

Kjo është prova e parë e Eugent Bushpepës në Eurovizion

Prill 29, 2018 - 1:34 pm

Kjo ka qenë sot prova e parë e Eugent Bushpepës në Eurovizion.

Kënga “Mall” është sjellë në skenën e Eurovizionit në provën e saj të parë. Shqipëria këtë vit është konkurrente e fortë dhe Eugenti me zërin e tij të fuqishëm synon finalen e datës 12 maj.

Pritet të shohim reagimet e fansave rreth kësaj prove të parë të Eugentit.

Eugenti do të këndojë në Eurovizion me 8 maj, në gjysmëfinalen e parë në të cilën dukshëm janë të gjitha këngët e mira të këtij viti, prandaj edhe konkurrenca është më e vështirë.

Të ngjajshme