Kori i Filharmonisë së Kosovës me koncert në Prishtinë

12 Tetor, 2021 - 11:22 pm

Kori i Filharmonisë së Kosovës do të mbajë koncert në Prishtinë nesër më datë 13 tetor, përjcell KultPlus.

Ky koncert do të mbahet në Pallatin e Rinise dhe Sportit nga ora 19:00.

Në koncertin me dirigjent Edon Ramadanin, Kori i Filharmonisë së Kosovës  do të performojë vepra të Purcell, Dowland, Newton, Lennon, McCartney, Arlen, /ellington, Armstrong, Conrad, Robinson, O’Hara, Morse dhe Chilcott./KultPlus.com

Të ngjajshme