Kori i Shkollës së Muzikës “Prenk Jakova”, do të përfaqësojë Kosovën në Festivalin Ndërkombëtar të koreve në Sarajevë

27 Dhjetor, 2022 - 9:30 am

Në ditën e Evropës, më 8 dhe 9 Maj 2023, Kori i Shkollës së Muzikës “Prenk Jakova” në Gjakovë do të përfaqësojë Kosovën në Festivalin Ndërkombëtar të koreve në Sarajevë.

Kori do të udhëhiqet nga dirigjenti Kastriot Sada i cili është shprehur se do të bëjnë më të mirën në këtë përfaqësim mjaft të rëndësishëm.

Në këtë festival do të marrin pjesë koreve të ndryshme nga vende të ndryshme të botës. / KultPlus.com

Të ngjajshme