KultPlus sjellë Erza Muqollin në Kosovë, të pranishme edhe mediat nga Franca

22 Korrik, 2019 - 6:03 pm

Me datë 30 korrik, duke filluar prej orës 20:00, vajza simpatike Erza Muqolli me ftesë nga gazeta e parë shqiptare online dedikuar tërësisht artit dhe kulturës, do të jetë mysafire e një koncerti madhështor në Prishtinë.

Mbrëmja do të mbahet në Amfiteatrin e Bibliotekës Universitare në Prishtinë, ku Erza do të performojë por edhe do të jetë pjesë e një bisede artistike.

Mehmet Muqolli, menaxheri i Erzës ka konfirmuar se edhe mediat nga Franca kanë shprehur dëshirë ta përcjellin Erzën në këtë rrugëtim i cili është pjesë e turneut të Erzës.

Kush e ka dëgjuar Erza Muqollin në performancat e saj, duhet patjetër të vijë e të jetë pjesë e koncertit. Nuk ka nevojë për bileta apo ftesa, hyrja është e lirë për të gjithë ata që e duan artin dhe kulturën, Erzën dhe karizmën e saj muzikore.

KultPlus ju fton të gjithëve në këtë mbrëmje.

Të fundit

Të ngjajshme