“Kur shpirti thehet në copëza, nuk ngjitet s`janë si më parë” (VIDEO)

20 Dhjetor, 2020 - 11:45 pm

Rona Nishlu ka shumë këngë të fuqishme, të cilat e kanë pozicionuar në zërat të cilët nuk janë të shpeshtë, por janë të veçantë dhe të formuar. Kënga “Zonja Vdekje” u këndua para disa vitesh në Festivalin Kënga Magjike, dhe e vërtetoi magjinë e brishtë që ka brenda saj.

Rona, si gjithmonë e veçantë në muzikë e në paraqitje, e solli një melodi të fuqishme e cila mund ta prekë secilin prej nesh, thellë thellë, nëse lidhet diçka e jona me këtë këngë, shkruan KultPlus.

Më poshtë gjeni videon dhe tekstin e këngës.

Naaaa`ha`ha`ha`ha`haaa…

Një re e zezë na përpiu

me të zeza u vesh

Gjithë qyteti..

të gjithë përveç saj

Folëm në heshtje

por heshtjen..

s`deshi ta prish

U përulennn..

U gjunjëzuaaaaaaann.

Reff:

Zonja vdekje

kush të solli

Trego kush të ftoi

pse ma more?

Zonja vdekje

a s`mund të prisje

Pse s`mund të prisje

një herë tjetër..

Sa e ftohtë ishte ndarja

më e ftohtë se thellësitë

e oqeaneve fund i pa skaj

e vetmja gjë që s`ribëhet

kur shpirti thehet në copëza

nuk ngjitet s`janë si më parë.

Reff:

Zonja vdekje

kush të solli

Trego kush të ftoi

pse ma more?

Zonja vdekje

a s`mund të prisje

Pse s`mund të prisje

një herë tjetër..

Reff:

Zonja vdekje

kush të solli

Trego kush të ftoi

pse ma more?

Zonja vdekje

a s`mund të prisje

Pse s`mund të prisje

një herë tjetër!!/ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme