“Kur të gjithë më shanin në rrugë pse kisha qethur kokën”

5 Prill, 2018 - 6:36 pm

Këngëtarja Aurela Gaçe gjithnjë është dalluar për stilin e saj të veçantë në dukje e veshje.

Ndërsa sa i përket karrierës së saj muzikore, ajo ndër vite ka tundur skena të vendeve të ndryshme me performancat e saj.

Ajo së fundmi ka publikuar një fotografi që e kujton imazhin e saj para dy dekadave. Kjo fotografi e shkrepur në vitin 1998 dhe e tregon Aurela Gaçen me kokë të qethur ndërsa lidhur me dukjen e saj në atë kohë, ajo ka treguar reagimet e trysninë e publikut lidhur me stilin e saj.

“Koha kur të gjithë më shanin në rrugë (Se s’kishte Facebook e Insta) pse kisha qethur kokën. Pse vishesha si doja, pse lyhesha si doja”. Tani mbas 20 vjetësh? Kollaj. I bën block dikujt që të shan. Po atëherë? E kisha përballë gjithë trysninë e mendjeve të ngushta … por edhe unë mangut s’ja kam lënë askujt”, ka shkruar këngëtarja Aurela Gaçe në postimin e saj./ KultPlus.com

Të ngjajshme