‘Lament of the Earth’ nga Donika Rudi shfaqet në “OORtreders Festival” në Belgjikë

23 Tetor, 2022 - 2:00 pm


Vepra “Lament of the Earth” e kompozitores kosovare Donika Rudi së fundmi është shfaqur në Belgjikë, në kuadër të “Oortreders Festival 2022”, përcjell KultPlus.

Vepra është cikël i veprave audio-vizuale, kushtuar efekteve të ndryshimeve klimatike në Tokë, ngrohjes globale dhe eksperiencës tingullore për komunitetin e shurdhët.

“Lamnet of Earth” është mbështetur nga platforma IIN SITU, në kuadër të projektit (UN)COMMON SPACES, të bashkëfinancuar nga programi ‘Creative Europe’ i Bashkimit Evropian. / KultPlus.com

Të ngjajshme