“Lament of the Earth” nga Donika Rudi vjen sonte premierë në Festivalin HAPU

23 Qershor, 2022 - 6:30 pm

Në kuadër të festivalit të artit në hapësirë publike “HAPU”, sonte do të jepet premiera e veprës “Lament of the Earth” e kompozitores kosovare Donika Rudi, shkruan KultPlus.

Vepra është cikël i veprave audio-vizuale, kushtuar efekteve të ndryshimeve klimatike në Tokë, ngrohjes globale dhe eksperiencës tingullore për komunitetin e shurdhët.

“Lamnet of Earth” është mbështetur nga platforma IIN SITU, në kuadër të projektit (UN)COMMON SPACES, të bashkëfinancuar nga programi ‘Creative Europe’ i Bashkimit Evropian.

Vepra do ta ketë premierën sonte në Parkun e Qytetit duke filluar nga ora 21:00. / KultPlus.com

Të ngjajshme