‘Life is Life’, kush e di këtë hit të madh që i këndohet jetës (VIDEO)

15 Mars, 2020 - 8:53 pm

KultPlus ju sjell këngën “Life is Life” të kënduar nga Opus, këngë që ka qenë një hit i madh në vitet e 80-ta, shkruan KultPlus.

Më poshtë keni tekstin dhe videon e kësaj kënge.

Na, na, na, na-na)
(Na, na, na, na-na)
All together now
(Na, na, na, na-na)
(Na, na, na, na-na)
Live-

[Chorus]
Live is life (Na, na, na, na-na)
Live is life (Na, na, na, na-na)
Live is life (Na, na, na, na-na)

[Verse 1]
When we all give the power
We all give the best

Every minute of an hour
Don’t think about the rest

Then you all get the power
You all get the best

When everyone gives everything
And every song everybody sings

Then it’s life (Na, na, na, na-na)

[Chorus]
Live is life (Na, na, na, na-na)
Live is life (Na, na, na, na-na)
Live (Na, na, na, na-na)./KultPlus.com

Të ngjajshme