займ на карту онлайн потребительский кредит

‘Me zemrën e saj unë këndoja, me sytë e saj larg udhëtoja’

21 Gusht, 2019 - 6:06 pm

Janë të rrallë artistët shqiptarë të cilët sjellin emocion të mishëruar në çdo notë që del prej zërit të tyre.

Një prej tyre është Vlashent Sata. Djali simpatik ka plot këngë në repertorin e tij, dhe prej fytyrës e performancave të tij mund ta vëresh se ai përçon maksimalisht çdo notë të këngëve të tij.

Vlashenti aktivisht ka krijuar muzikë, por sot po e sjellim një prej këngëve të tij më të vjetra, këngë që hyn në baladat më të mira shqipe.

“Ëmbël” nuk do shumë fjalë, më shumë është këngë e cila duhet dëgjuar e përjetuar. Vlashenti me këtë këngë para disa vitesh ka marrë pjesë në një prej festivaleve muzikore në Shqipëri. / KultPlus.com

Të ngjajshme