Merita Halili me koncert në Prishtinë

1 Korrik, 2019 - 7:30 pm

Festa e 4 korrikut do të nderohet me tri koncerte të ndryshme, në tri qytete të ndryshme, në Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut, shkruan KuptPlus.

Ditën e parë, me 3 korrik koncerti do të mbahet në Shkup, në Çarshinë e Vjetër.

Kurse ditën tjetër koncerti do të mbahet në Ferizaj në sheshin Adem Jashari.

Festa do të përfundojnë në ditën e tretë ku do të mbahet koncert në Prishtinë, në orën 10:00 te Fakulteti i Arteve të Bukura

Në koncertet për festen e pavarësisë së SHBA-së do të performojnë Merita Halili dhe Raif Hyseni/KultPlus.com               

Të ngjajshme