Mick Jagger altruist, dhuron të gjithë pasurinë artistike për bamirësi

29 Shtator, 2023 - 6:45 pm

Ylli i Rolling Stones, Mick Jagger, ka thënë se dëshiron ta dhurojë “thesarin” e tij prej 500 milionë dollarësh për bamirësi në vend që t’ua lë trashëgim fëmijëve të tij.

“Ata nuk kanë nevojë për të jetuar, është më mirë që ato para t’u shkojnë atyre në nevojë”, deklaroi ai në një intervistë të fundit me Wall Street Journal.

Pasuria prej 500 milionësh dollarësh përfaqëson pjesën e tij të të ardhurave nga shitja e katalogut të Rolling Stones.

Siç theksoi ai vetë, Mick Jagger aktualisht nuk ka ndërmend të shesë pjesën e tij të të drejtave për katalogun e grupit pas vitit 1971, i cili përfshin shumë nga këngët e tyre më të rëndësishme, si “Satisfaction”, “Paint it Black” dhe “Jumpin”. Jack Flash”, por donte të deklaronte se “paratë e lidhura me muzikën e tij nuk do të kenë asnjë ndikim në familjen e tij”. /ATSH /KultPlus.com

Të ngjajshme