Muzikantët shqiptarë mund të aplikojnë në programin amerikan OneBeat

13 Tetor, 2018 - 3:01 pm

Është hapur aplikimi për programin OneBeat 2018.

Muzikantët nga Kosova të cilët duan të kalojnë një muaj në një rezidencë fantastike muzikore ftohen të aplikojnë në këtë program.

15 muzikantë nga Kosova, Shqipëria, Kroacia, Maqedonia, Serbia dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës do të kalojnë dy javë rezidencë në Kosovë dhe më pas dhjetë ditë tjera turne nëpër Maqedoni, Shqipëri, Kroaci e Serbi.

Iniciativë e Departamentit të Shtetit Amerikan, OneBeat sjellë afër muzikantë të cilët duan të kenë një ndikim në shoqëri, në komunitet.

Aplikimi për të qenë pjesë e programit mbyllet me 5 nëntor, ndërsa rezidenca do të mbahet nga 1-24 shkurt të vitit tjetër.

Për më shumë informata klikoni në këtë link.

Në vitin e shtatë, OneBeat sjellë muzikantë nga e tërë bota për qëndrim një-mujor në Shtetet e Bashkuara të Amerikës për të bashkëpunuar në krijim, performim dhe për të zhvilluar një strategji në angazhim më të afërt me shoqërinë.

Të fundit

Të ngjajshme