‘Në ndonjë tjetër Vit të Ri, me ty do të vallëzoj’ (VIDEO)

7 Janar, 2022 - 11:59 pm

Nuk ka asnjë këngë të keqe nga Armend Rexhepagiqi. Mes tyre, ‘Një Vit i Ri’ është e veçantë dhe relevante për këtë periudhë.

“Një Vit i Ri” e Armend Rexhepagiqit është një këngë aktuale në këtë ditë kur reflektohet mbi dashuritë e humbura dhe mundësitë e së ardhmes.

Sa për tekstin e këngës, as nuk do diskutim, sikur çdo tekst tjetër që është kënduar nga zëri i Rexhepagiqit.

Poshtë po e sjellim këngën, duke e nisur këtë janar 2022 me nostalgji. / KultPlus.com

Të ngjajshme