Në pamundësi financiare nuk këndojnë dot “Miqtë e Muzikës” në Shkodër

22 Qershor, 2019 - 3:30 pm

Në Ditën Ndërkombëtare të Muzikës, të rinjtë dhe të rejat e shoqatës kulturore “ Miqtë e Muzikës”, “Rozafa Expression” në Shkodër nuk mundën të këndojnë.

Pas 20 vitesh, ata janë detyruar që të ndërpresin aktivitetin e tyre artistik për shkak të një detyrimi financiar. Në këto vite gjithçka është bërë vullnetarisht e madje edhe ambjenti i është dhuruar shoqatës thotë drejtuesi dhe dirigjenti Zef Çoba.

Këtë vit shoqata do të festonte edhe 20 vjetorin e krijimit prandaj, kishte planifikuar qe per herë të parë në Shqipëri të organizonte Festivalin Ballkanik Koral.
Ata kanë kërkuar edhe ndihmën e bashkisë së Shkodrës dhe krye bashkiakes Voltana Ademi, por kanë marrë këtë përgjigje.

Në këto vite “Miqtë e Muzikës”, “Rozafa Expression” ka marrë pjesë në mbi 30 aktivitete ndërkombëtare në të gjithë Europën.

Të fundit

Të ngjajshme