Nesër, Dua Lipa me konferencë në Prishtinë për një projekt të rëndësishëm

1 Gusht, 2019 - 5:33 pm

Nesër në Prishtinë do të prezantohet “Sunny Hill Foundation Music & Art Center” .

Sunny Hill Foundation dhe Sunny Hill Festival nesër me anë të konferencës do të prezantojnë projektin në fjalë. Dua Lipa do të jetë pjesë e konferencës.

Sunny Hill Foundation ka ndarë fondin prej 150 mijë eurosh për të jetësuar Qendrën Kulturore e cila do të funksionalizohet gjatë vitit tjetër.

Në konferencë nesër do të shpaloset edhe bashkëpunimi i parë në mes të Sunny Hill Foundation dhe Institute of Arts and Innovation përfaqësues nga Gëzim Gashi. Tre të rinj nga Kosova do të kenë mundësi që gjatë vitit 2020 të udhëtojnë për Amerikë, si pjesë e Quincy Jones Production dhe Institute of Arts and Innovation.

Përmes këtij bashkëpunimi do të përfitojnë të rinjtë e Kosovës, duke ju mundësuar kështu hapjen e mundësive të reja dhe zhvillimit të talentit të tyre në SHBA.

Konferenca do të mbahet në Emerald HOTEL prej orës 11:00 me date 2 GUSHT.

Prezente: Dua Lipa – Sunny Hill Foundation
Dukagjin Lipa – Sunny Hill Festival
Shpend Ahmeti – Kryetar i Komunës së Prishtinës
Gezim Gashi – Institute of Arts and Innovation

Të fundit

Të ngjajshme