NGOM Fest hap thirrje për aplikim për Promo skenë

6 Qershor, 2018 - 7:00 pm

Për të gjithë artistët e rijnë, NGOM Fest ka hapur thirrje për aplikim për #PromoSkenë. Edicioni i tetë i këtij festivali do të organizohet gjatë datave 12 – 15 Korrik në Prizren, shkruan KultPlus.

Në thirrjen për aplikim shkruhet:

Ftohen që të gjitha bendet, solo artistët dhe DJ të interesuar për pjesëmarrje në Promo Skenën e Festivalit, të aplikojnë në: [email protected]
Kushtet për aplikim janë:

– BENDET & SOLO ARTISTËT-
1. Të kenë së paku një këngë origjinale të bendit/personale
2. Materialet promovuese (Linqet e Soundcloud apo Mixcloud, Video Inçizimet e ndryshme, etj.)
3. Koverat janë më pak të vlerësuara.

– DJ –
1. Të inçizohet një mini-mix deri në 30 minuta
2. Materialet promovuese (Linqet e Soundcloud apo Mixcloud, Video Inçizimet e ndryshme, etj.)

Afati i fundit për aplikim është 17 Qershor 2018./ KultPlus.com

Të ngjajshme