Një Vit i Ri i Armend Rexhepagiqit (VIDEO)

31 Dhjetor, 2018 - 10:00 am

2018-ta po merr fund sonte, por jo edhe këngët e Armend Rexhepagiqit dhe vargjet e mahnitshme brenda këtyre këngëve.

Këtë mëngjes të 31 dhjetorit po e sjellim një këngë që lidhë dashurinë dhe festën.

“Një Vit i Ri” e Armend Rexhepagiqit është këngë e para dy dekadave, por gjithmonë aktuale në këtë ditë kur reflektohet mbi dashuritë e humbura dhe mundësitë e së ardhmes.

Poshtë po e sjellim këngë, një incizim të sajin të moçëm dhe tekstin e këngës së Armendit, duke e nisur këtë ditë me nostalgji. / KultPlus.com

https://www.youtube.com/watch?v=Oru4s827jik

Një milion yje shkëlqejnë, ecim ngadalë, ti më shikon
ky vit që kalojë ne na ndau e na largojë,
dhe nuk e di ç’të them tani,
për ne të dy s’ka ardhmëri
lotët të shkëlqejnë…Të dua

Përshpëris ato ditët tona,
fluturuan drejtë harrimit.
Të lodhur të frikësuar
të lënduar nga dënimi.
E ti po shkon…

Një vit i ri, një dashuri e madhe pa kufi
Një vit i ri, mbeti një lot buzëqeshje në fotografi
Unë do të gjejë do të krijojë në ndonjë tjetër vit të ri
Me ty do t’vallëzojë e di, me ty unë do t’vallëzojë

Të dua…

Një vit i ri, një dashuri e madhe pa kufi
Një vit i ri, mbeti një lot buzëqeshje në fotografi
Unë do të gjejë do të krijojë në ndonjë tjetër vit të ri
Me ty do t’vallëzojë e di, me ty unë do t’vallëzojë

Të ngjajshme