Orkestra Simfonike e RTSh-së sonte me koncert

28 Shkurt, 2020 - 5:30 pm

Orkestra Simfonike e Radio Televizionit Shqiptar sonte do të realizojë një koncert simfonik me pianistin e njohur Derek Han, i cili para pak muajsh ishte edhe në Kosovë në kuadër të Kamerfestit 2019, shkruan KultPlus.com

Këtu keni njoftimin në Facebook nga RTSh-ja:

“ORKESTRA SIMFONIKE E RTSH/ KONCERT
Orkestra Simfonike e Radio Televizionit Shqiptar ju fton në koncertin simfonik, me të ftuar solistin, DEREK HAN- PIANO. 🎹

Me një program artistik si:
• Richard Wagner: “Liebestod ” nga Opera -Tristani dhe Izolta.
• Edvard Grieg: Koncert për piano në la minor, Op.16.
• Johannes Brahms: Simfonia Nr.1, në do minor, Op.68 .

Sonte, ora 19:00, në sallën ILIRIA, Hotel MAK ALBANIA (Ish Sheraton), TIRANË”

Të fundit

Të ngjajshme